Postoje li platforme na kojima možete postaviti čvrsta ograničenja depozita ili blokirati svoj račun ako je potrebno? Tražim resurs sa odgovornim pristupom korisnicima.
Funkcija samoisključivanja i budžetskih ograničenja sada se provodi na mnogim velikim projektima. Ovo je važan dio politike odgovornog za igranje. Ove postavke su obično dostupne na vašem ličnom računu ili kontaktiranjem chata za podršku. Ako portal odbije blokirati profil na vaš zahtjev, definitivno ga ne kontaktirajte.
I sam periodično patim od prekomjernog uzbuđenja, pa mi je važna mogućnost samokontrole. Tražio sam mjesto gdje administracija poštuje principe odgovorne brige o korisnicima. Našao sam takvu opciju na https://mrbit.ba/bs/games/jackpots , gdje u postavkama profila možete samostalno postaviti dnevne ili sedmične granice za nadopunu. Koristio sam funkciju privremenog zamrzavanja računa nekoliko **** kada sam se osjećao kao da moram da se odmorim. Sistem je dobro funkcionisao, pristup je odmah zatvoren i otvoren tačno na vreme. Ovaj pristup izaziva poštovanje, postoji osjećaj brige za ljude, a ne samo želja za uzimanjem njihovih sredstava.