Учора зустрівся з друзями після роботи й у нас раптово зайшла розмова про нові смартфони Apple, хоча спочатку взагалі говорили про навушники та аксесуари. У результаті майже всі почали показувати які моделі зараз дивляться собі на заміну старим телефонам. Я після цього теж зайшов у eStore, бо давно хотів нормально переглянути нову серію Apple без зайвого поспіху. Найбільше мене зараз цікавить саме айфон 17, але поки що тільки придивляюсь до конфігурацій і кольорів. Якщо чесно, я думав що моделей буде менше, а там уже вистачає різних варіантів пам’яті й легко загубитись у деталях. Ще звернув увагу, що в eStore поруч із телефонами одразу показуються аксесуари та інші пристрої Apple, тому можна все подивитись в одному місці. Цікаво чи тут є хтось, хто вже теж дивився нову серію через eStore і трохи розібрався в моделях?
Re: Хто вже дивився новий айфон 17? (Edited by Author)
У мене схожа історія була минулими вихідними, коли брат попросив допомогти йому купити айфон 17 і ми разом сиділи в eStore та переглядали різні конфігурації. Спочатку думали швидко визначитись, але виявилось що в новій серії вже достатньо варіантів по пам’яті та кольорах. У підсумку відкривали каталог eStore кілька разів протягом вечора, бо хотілось нормально порівняти саме айфон 17 без плутанини між моделями. Мені сподобалось, що сторінки виглядають доволі спокійно й не потрібно постійно переходити між десятками вкладок. Ще було зручно одразу дивитись аксесуари до нових iPhone, бо брат якраз хотів одразу замовити чохол і кабель. Для мене це плюс, коли магазин дозволяє швидко зорієнтуватись у конфігураціях без перевантаження інформацією. Думаю якщо зараз просто придивляєшся до нової серії Apple, то eStore нормально підходить для такого перегляду.
Останнім часом помічаю, що люди стали значно уважніше вибирати нові смартфони й рідко купують щось спонтанно. Особливо це видно по темах про айфон 17, де багато хто довго порівнює пам’ять, кольори та навіть аксесуари перед покупкою. Я теж кілька разів заходив у eStore просто щоб спокійно подивитись нові моделі Apple та зрозуміти чим вони відрізняються між собою. Зараз каталоги магазинів уже стали майже окремою частиною вибору телефону, бо від структури сторінки реально залежить наскільки легко знайти потрібну конфігурацію. Ще цікаво, що люди часто одразу дивляться чохли або зарядні пристрої під новий смартфон. Думаю через це обговорення нових моделей Apple ще довго будуть активними на форумах. Особливо поки всі поступово знайомляться з новою серією iPhone.