Привіт усім! Нещодавно відкрила для себе інтернет-магазин бренд https://luforu.com/ і хочу поділитися першими враженнями. Шукала нове плаття для весняного вечора, переглянула кілька сайтів, але або розміри не відповідали, або фото не співпадали з реальною тканиною. Тут же все виглядає чітко: є реальні фото, точні таблиці розмірів, і асортимент досить широкий. Ще чекаю доставку свого замовлення, але перші враження дуже позитивні. Хтось вже робив покупки тут і може поділитися своїм досвідом?
Re: Враження від інтернет-магазину жіночого одягу LU
Так, я кілька разів замовляла одяг з цього магазину, і завжди залишалася задоволена. Минулого тижня брала блузку та спідницю — усе прийшло швидко, без пошкоджень і повністю відповідало фото на сайті. Мені особливо подобається, що на бренд LU завжди видно тканину і пошив, а розміри чітко підходять. Тому можу сміливо радити його тим, хто шукає стильний і якісний жіночий одяг онлайн.
Re: Враження від інтернет-магазину жіночого одягу LU
Просто заглянула на тему, бо цікаво, що люди діляться своїм досвідом онлайн-покупок. Я особисто рідко купую одяг в інтернеті, бо люблю помацати тканину, але бачу, що багато хто реально задоволений сервісом та асортиментом. Цікаво спостерігати, як різні магазини стають надійними варіантами для онлайн-шопінгу.